Shopping på mässan på Stockholm horse show idag... -.-

Har vart i Stockholm med jobbet i två dagar, kommer mer uppdatering om det sen men kände att jag ville lägga upp ett litet inlägg om min shopping iaf :P Jag var så säker att jag trodde mig själv när jag bestämt sagt åt mig själv att jag inte skulle köpa nått på mässan, gick sådär... Det enda jag egentligen behövde var en ny tävlings skjorta och ett par nya vita ridbyxor (som jag planerat att önska mig i julklapp) sen råkade de ju hoppa ner lite mer saker i shopping påsen. Jag är verkligen inte samma shopaholic som jag en gång vart, lägger pengarna på vettigare och mer nödvändiga saker nu för tiden men ååh det finns ju allt mellan himmel och jord på den där mässan som man annars inte har chans att prova, känna och klämma på och i alla märken och prisklasser man kan tänka sig med mycket rea priser på det. 
 
Börjar väl med det nödvändiga jag handlade ;) 
 
Snyggaste vita ridbyxorna ever !! 
Märket heter Busato och är ett Italienskt märke, tydligen samma tillverkare som Animo ! :) 
1.400 kr gav jag för dessa skönheter (livstids garanti på de äkta swarovski diamanterna) 
 
En Kingslands tävlingsskjorta sänkt från 600kr till 300kr, riktigt klipp !! 
Dessutom håller dom hög kvalite på sina tävlingsskjortor :) 
 
Sen något som faktiskt går på löpande band för mig då jag tillbringar mitt yrke + all min lediga tid i dessa, ett par nya ridbyxor ! Från Charlies, sänkta från 600kr till 300kr även dessa, toppen hoppas de är lite kvalitee på dom också har ingen erfarenhet av dessa. 
 
Detta var jag bara tvungen att ha, det passar Cassi sjukt bra ! Flicka och vit så jag får ha sånt på henne ;) Dessutom var det en snygg bling bling detalj på :) Endast 300kr bra pris tycker jag, detta får följa med oss ut på tävlingsbanorna till våren ! 
 
Och då halkade det ju såklart med ett blått också men detta hade inget märke och paspalen var lite annorlunda men Lamicell är det och samma pris som det rosda, 300kr :) 
 
Sist men absolut inte minst ! Ett läntäcke i ull som faktiskt var välinvesterat, jag har flera stycken såklart men inget "snygg täcke" i ull som är lite roligare att ha med på tävlingar och sånt. Jag tycker de var jätte fint dessutom var det nersatt från 1.000kr till 600kr :) 
 
 
Mode och Shopping, Utrustning | | 4 kommentarer |
Upp