Träning för Peter Eriksson

Idag har jag och Cassi vart och tränat för Peter Eriksson :) Det var jätte kul och jag har sett fram emot det länge, jag red ju mycket för honom när jag gick Hippologen på Flyinge vilket är typ 4 år sen jag red för han sist tror jag. Peter är ju väldigt väldigt speciell och absolut ingen annan lik :P Ni som träffat honom vet, annars finns det en super bra och sjukt inspererande film som heter "Peter Eriksson" som handlar honom, hans liv hans hästar och heeela hans resa, den är sevärd så jag rekommenderar den starkt :) 

Han har verkligen minne som en häst.. Förstå hur många elever han haft genom åren och det var så pass länge sen jag träffade honom sist och ändå går han fram och säger "Camilla F var de jaa.. Hej Camilla Forsberg!" utan att ens tveka de kallar jag minne :P och så säger han de på ett sånt där roligt och töntigt sätt som bara han kan göra.. Sen drar han sitt vanliga gamla skämt. Går fram och känner på gjorden och säger "den är lösgjord" då vet man att då är det bara att spänna sadelgjorden haha. 

Vi gjorde jätte bra övningar men Cassi va så sjukt jävla laddad och pigg som hon inte vart på länge nu men hon är så jäkla känslig så hon kände säkert av att jag var lite nervös. Vi började rida fram tillsammans på en stor volt där vi gjorde övergångar och tempoväxlingar, sedan gick vi på trav och galoppbommar på volt och därefter linjer på mindre hinder i rätt tempo och på ett galoppsprång extra sedan en större lite längre bana :) kul kul va de, hoppas på fler gånger!  

På bilden Peter och Cassis far Cardento som han ridit till OS medalj 

Träning | | Kommentera |
Upp